ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ

Νοηματική γλώσσα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

Σημείωση: Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 1 Μαΐου έως 30 Ιουνίου.

Η εκμάθηση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας ολοκληρώνεται σε τέσσερις κύκλους, με τον κύκλο μαθημάτων να ξεκινάει τον Οκτώβριο και να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο (σε κάθε κύκλο πραγματοποιούνται εκατόν είκοσι ώρες μάθημα).

Η διάρκεια σπουδών στην Ε.Ν.Γ. είναι 4 έτη-επίπεδα συνολικής διάρκειας 120 ωρών το έτος (2ωρα μαθήματα, 2 φορές την εβδομάδα). Ώρες διδασκαλίας 09:00-21:00 Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Τα μαθήματα Ε.Ν.Γ παρέχονται δωρεάν!!

Η αίτηση γίνεται μέσω fax, e-mail ή αυτοπροσώπως

(Αμπελόκηποι – Ζαχάρωφ 1).

Υποβολή αιτήσεων 

Αθήνα: Αιτήσεις για την Αθήνα, για τα μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, γίνονται δεκτές είτε στη Γραμματεία της Σχολής, από 1 Μαΐου έως 30 Ιουνίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 – 13.30.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι απολύτως απαραίτητο -για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας- στην αίτησή σας να συμπληρώνεται και το mail σας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210-6434629.  Ακόμη, μπορούν να σταλούν μέσω e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  eik.noimatiki@gmail.com, info@idrimakofon.gr ή grammateia@idrimakofon.gr, ή μέσω fax: 2106440803.

Παράρτημα Θεσσαλονίκης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αιτήσεις για τη Θεσσαλονίκη, για τα μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, γίνονται δεκτές από 1 Μαΐου έως 30 Ιουνίου και από 1η Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2310342121 (ή στείλτε fax στο 2310 346400). 

Όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν στη σχολή της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας του παραρτήματος Θεσσαλονίκης θα αναρτούνται στο http://eikthessnoimatiki.blogspot.gr

Παράρτημα Πάτρας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αιτήσεις για την Πάτρα, για τα μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, γίνονται δεκτές την ίδια περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2610461194, Fax: 2610461274.

One Response to ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ

 1. Ο/Η Ναταλία Κολλάρου λέει:

  Kαλησπέρα σας,
  Έμαθα για την δυνατότητα να διδαχθώ την ελληνική νοηματική γλώσσα μολις σήμερα και δυστυχώς ως κάτοικος Αθήνας έχσα την προθεσμία αίτησής μου μέχρι τον Ιούνιο. Ωστόσο είμαι σοβαρά βαρήκοη και η βαρηκοία μου όσο πάει και αυξάνεται αφου έχω Νευροαισθητήριο βαρηκοία υψηλού βαθμου. Εχω ανάγκη να μαθω την νοηματικη γλώσσα και θα σας παρακαλούσα να γίνει δεκτο το αιτημα μου ακομα κι αν η αίτηση μου ήρθε με δυο μήνες καθυστέρηση. Αν θέλετε σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου καλύτερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γιατ με το τηλέφωνο δυσκολεύομαι αρκετά να συνενοηθώ. Θα ήταν κρίμα να χάσω έναν χρονο περιμένοντας μέχρι τον Μάϊο!!
  Ευχαριστώ πολύ
  Με εκτίμηση,
  Ναταλί Κολλάρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *